Over Marianne

De Post-HBO opleiding leidde Marianne tot MfN-registermediator ® van de Mediationfederatie Nederland (voorheen NMI). Daarna volgde zij de specialisatieopleiding Familiemediator ® en werkt binnen de sector personen- en familierecht als scheidingsmediator ook voor rechtbanken; in het bijzonder op het conflictgebied ex-partners versus alimentatie en ouderschapsplan. In 2016 heeft zij de landelijke organisatie STIEFenCO neergezet, met inmiddels 23 lokaties in Nederland.

Haar benadering is praktisch, oplossingsgericht en oog houdend voor de belangen van alle betrokkenen; no nonsense. Daarnaast vindt zij het belangrijk goed bereikbaar te zijn voor haar cliënten, ook als zij 's avonds of in het weekend behoefte hebben aan een korte terugkoppeling of advies.

Voor een complete dienstverlening, werkt Marianne samen met een team aan specialisten; advocaten, notarissen, fiscalisten, estate planners en psychologen. Zo hebben haar cliënten één aanspreekpunt en weten zij zich geadviseerd door deskundigen, maar worden door deze hybride werkwijze de kosten zo laag mogelijk gehouden.